ACTEREN

Buddy is te zien en te horen in de meest uiteenlopende rollen. Zo speelde hij o.a. in de bioscoopfilms; Elvy’s Wereld So Ibiza, First Kiss en De Film Van Dylan Haegens. In o.a. de series: De Staatsgreep, De Slet Van 6VWO en speelde hij drie seizoenen de rol van Rover Dekker in Goede Tijden Slechte Tijden. Onlangs vertolkte hij de rol van Judas in The Passion.

Als stemacteur werkte hij o.a. voor films van grote productiehuizen als; Disney, Dreamworks, Universal Pictures, Pixar en Marvel. Zijn persoonlijke favorieten zijn: Trolls Wereldtour, Luca, Corgi en Spider-Man Into The Spider-Verse. Ook kijkt hij met trots terug op zijn inspreek-rol als Alan Tracy in de iconische serie Thunderbirds Are Go.

Deze zomer speelt hij voor Toneelgroep Maastricht in Het Was Zondag In Het Zuiden. Een spektakel musical over de overstromingen in Limburg in 1993. In het najaar is hij in het theater te zien in de Komedie Over Een Bankoverval

ACTEREN

STEM ACTEREN

Become Buddies!

Wil je als eerste op de hoogte zijn?  Wil je exclusieve aanbiedingen ontvangen? En eens in de zoveel tijd ook nog kans maken op een toffe prijs?

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!